Sprostitev je vaše zdravje

Masažni fotelj ZERO+

Da boste pri nakupu masažnega stola ali fotelja natanko vedeli, kateri je najprimernejši za vas, smo se odločili, da vam bomo bolj podrobno predstavljali našo ponudbo in posamezne modele masažnih stolov in foteljev.


Začeli smo s Sognom, ki velja za prvi masažni stol, ki ima vgrajen program za mlade ljudi od 14 let naprej. Tokrat pa vam bomo podrobneje predstavili masažni fotelj Zero +, ki združuje udobje in enostavnost daljinskega upravljalnika z zaslonom na dotik ter gibanjem tekočin v 3D masažnih valjih. Eden izmed človeku najbolj prilagodljivih masažnih foteljev ponuja razkošno masažo celega telesa z 8 samodejnimi programi in 6 stopenj intenzivnosti od srednje do zelo globoke masaže. Zero+ z valji za stopala, toploto ter Bluetooth povezljivostjo za vašo glasbo, je idealen sprostitveni masažni fotelj za vas in vaš dom.


Zero gravity: Pritisnite gumb brez gravitacije in fotelj bo vaša stopala dvignil na isto raven kot je vaše srce, kar zmanjša težo gravitacije na vaših vretencih ter tako olajša bolečino v hrbtu. Vseh 14 masažnih točk deluje skupaj z drugimi področji, da zagotovijo popolnoma sproščujočo masažo. Podpirajo masažo glave, vratu, ramen, pasu, hrbta in nog z ogrevanjem. Vaše srce lahko deluje bolj umirjeno in lažje se sprostite.

Funkcionalna raznolikost: trije prednastavljeni avtomatski programi za masažo imajo različne masažne metode, ki vam omogočajo najboljšo masažno izkušnjo. Prav tako lahko sami določite hitrost in pritisk zračne blazine za nadzor masaže.

Sistem zračne masaže s toplotno terapijo: fotelj sestavlja 35 zračnih blazin, ki se strateško nahajajo na področju rok, bokov, ramen, stegen, meč in stopal. V kombinaciji s sistemom toplotne terapije se bodo vaše mišice in sklepi hitreje okrepili, saj bo krvni obtok pospešen in čutili boste manj bolečin.

Space save design: Tehnologija, ki varčuje s prostorom, zahteva posatvitev fotelja le 10 centimetrov od stene. Strokovno oblikovan je popoln dodatek oz. pika na i za vašo dnevno sobo, spalnico, zimski vrt ali pisarno. Vse to pa vam seveda prinaša tudi popolno masažno izkušnjo.
 

Masažni fotlej Zero + je na zalogi v bež in črnem usnju in vam zagotavlja:

  • Prilagoditev poziciji ramen: OPTO senzor za natančno prilagoditev ramenom
  • Zero Gravity: Funkcija oponaša položaj, ki ga dobi telo v breztežnostnem prostoru. V tej legi je telo najbolj sproščeno, saj je pritisk nanj zminimaliziran.
  • Masažni mehanizem z štirimi glavami: izvaja izredno natančno gnetenje, trepljanje, shiatsu, ritem masažo ....
  • Udobje: zelo udobno sedenje, ležanje oz. počivanje ...
  • Zračna masaža: zračna masaža na vratnem delu, rokah, nogah in bokih
  • Zibanje bokov
  • Podaljšan naslon nog
  • Novost: rolerji v stopalnem delu
  • Mavrična barva v vzglanem delu
  • Zvočniki
  • Daljinski upravljalec na dotik

 

Želite več informacij o masažnem sfotelju Zero+? Za vsa morebitna vprašanja in pojasnila smo vam z veseljem na voljo. Z nami lahko stopite v stik preko spletnega obrazca, ali pa nas pokličete na telefonsko številko 041 633 911.